Thuiskantoor? Deze spullen heb je nodig

Sta je elke dag naar werk in de file? Of heb je geen oppas voor de kinderen? Dan kan een thuiskantoor een goede oplossing zijn, en ook nog eens geld en tijd besparen. Echter wil je hier natuurlijk wel net zo goed kunnen werken als op kantoor. Gelukkig kun je met een aantal praktische tips een heel goede thuiswerkplek creëren.

De werkplek

Allereerst is het van belang te kiezen in welke ruimte in huis je wilt gaan werken. Dit kan op de bank of aan de keukentafel, maar dit zal niet veel bijdragen aan de productiviteit. Het is beter om te kiezen voor een afgesloten ruimte die ingericht kan worden met werk gerelateerde artikelen. Dit kan heel gemakkelijk met kantoorartikelen en meubilair, maar je kunt er ook voor kiezen om de gehele ruimte te verbouwen.

Kantoorartikelen

Waarschijnlijk heb je al wel wat accessoires voor kantoor in huis, zoals pennen en een schaar, maar het kan nooit kwaad meer kantoorartikelen aan te schaffen. Zorg er wel voor dat alle accessoires binnen handbereik liggen, zodat de productiviteit wordt verhoogd. Naast bureau accessoires, kun je ook nog kiezen voor bijvoorbeeld bedrukte enveloppen. Met bedrukte enveloppen straal je professionaliteit uit naar buiten. Je kunt heel eenvoudig bedrukte enveloppen bestellen, waarmee je ze al binnen twee werkdagen in huis hebt!

Meubilair

Heb je een ruimte in huis gevonden die je al dan niet wilt verbouwen? Dan is het zaak te kiezen voor een bureau en bureaustoel, de twee noodzakelijkste meubels voor een kantoor aan huis. Bij een goed bureau kun je zelf de hoogte instellen, zodat rugklachten kunnen worden voorkomen. Wil je helemaal een ergonomisch verantwoorde keuze maken? Ga dan voor een bureau die ook op sta-hoogte in te stellen is. Op die manier kun je afwisselend zittend en staand werken. Een goede bureaustoel kan zorgen voor een betere productiviteit, doordat deze alle bewegingen ondersteunt. Zo kun je ontspannen je werk doen. Tot slot is het ook van belang dat het beeldscherm op de juiste hoogte hangt, zodat je geen nekklachten krijgt. Dat kan met een monitorarm, waarmee je het beeldscherm gemakkelijk in hoogte kunt verstellen.

Telefoon

Moet je voor je werk veel bellen? Dan is het misschien wel handig om een vaste telefoon aan te schaffen, helemaal wanneer je vaak naar vaste nummers belt. Bel je vaker naar mobiele nummers? Dan is een mobiel inclusief zakelijk abonnement een goede oplossing.

Sign Up
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="305"]