De kracht van een mooi vintage vloerkleed in je interieur

Vintage vloerkleden zijn in Nederlandse interieurs aan een echte opmars bezig. Vloerkleden in vintage stijl kunnen sinds enige tijd dan ook weer een echte woontrend genoemd worden. Maar wat maakt dit soort vloerkleden nu zo ideaal? Wat zijn de voordelen van vloerkleden in vintagestijl?

Eenvoudig te reinigen

Een van de pluspunten van vintage kleden is dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Vintage kleden zijn namelijk laagpolig, terwijl die kleedsoort snel en gemakkelijk schoon te houden is met bijvoorbeeld een goede stofzuiger. Niet voor niets zijn er veel mensen die kiezen voor het gebruik van een vintage kleed in de eetkamer.

Sterke en robuuste kleden

Een fraai vintage vloerkleed in huis gebruiken is ook aan te raden omdat deze kleden sterk en slijtvast zijn. Niet voor niets gaan vintage kleden lang mee. Zoek je dus een betrouwbaar en duurzaam vloerkleed, dan is vintage absoluut een goede keuze!

Geschikt voor alle soorten woonstijl en ruimte

Vintage kleden zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen, soorten en maten. Ze komen qua stijl, kleurencombinaties en model dan ook in elk type woning tot hun recht. Of je nu gaat voor een eigentijdse en hedendaagse stijl, van landelijke sfeerimpressies houdt of juist een klassiek interieur ambieert: met vintage kom je altijd goed weg!

Tweedehands, maar niet oubollig

Veel mensen denken bij het horen van het woord ‘vintage’ dat het altijd gaat om lelijke, tweedehands producten, die oubollig en gedateerd zijn. Dat is echter absoluut niet het geval. Vintage is namelijk een hele brede en grote categorie, waarin zo ongeveer alle stijlen die je maar kunt bedenken vertegenwoordigd zijn.

Authenticiteit als kracht

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van vintage kleden is hun authenticiteit. Kleden in vintagestijl komen echt, natuurlijk en ook oprecht over. Wil je dus een interieur dat stijlvol, maar ook gezellig, warm en naturel overkomt? Dan mogen vintage elementen, zoals vloerkleden, in jouw huis niet ontbreken.

Sign Up
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="305"]