4 romantische date ideeën om je relatie spannend te houden!

Je partner verrassen met een romantisch uitje om de relatie op peil te houden, kan natuurlijk nooit geen kwaad. Maar origineel blijven en verrassend uit de hoek komen is niet altijd even gemakkelijk. Kenmerkend voor relaties is dat na jaren de sleur erin komt. Iets waar jij nog niet aan moet denken, wanneer jullie de trouwerij aan het plannen zijn.

Op momenten dat de sleur erin komt, is het slim om een originele date in te plannen om jullie verhouding nieuw vuur en leven in te blazen. In dit blogartikel hebben we vier originele ideeën op een rijtje gezet die je helpen om jouw relatie spannend en sprankelend te houden. Doe er je voordeel mee en genet van een relatie die straks weer helemaal sprankelt en bruist!

Samen een leuke workshop volgen

Een romantisch en origineel idee om de vlinder in jullie buiken te laten kriebelen, is ht volgen van een leuke workshop. Dit kan, afhankelijk van jullie interesses, van alles zijn. Denk aan een kookworkshop, een gezellig schildersessie of een andere activiteit. Het leuke van workshops is dat je intensief samenwerkt en veel contact maakt, wat natuurlijk goed is voor jullie relatie.

Een eigen sauna boeken

Op en top romantisch uitpakken? Dat doe je door voor je partner en jezelf een eigen sauna te boeken. Naast alle stress eruit zweten is een gezamenlijk saunabezoek natuurlijk enorm romantisch. Jullie hebben even quality time met z’n tweeën en kunnen volop van elkaar genieten. Zeker als je er al extra een zwembad bij huurt.

Samen op survival

Een uitdagende en tegelijk enerverende ervaring opdoen met je partner kan zeker ook door samen op survival te gaan. Tijdens een gave trektocht door bergachtig gebied, bossen en langs rivieren leer je elkaar echt kennen en wordt de onderlinge band enorm versterkt.

Als vrijwilliger actief worden

Meld je gezamenlijk aan voor vrijwilligersactiviteiten. Dit is niet echt een romantische date, maar vrijwilligerswerk zorgt er wel voor dat je samen actief bent. Het is ook een goedkope date. Dit kan jullie relatie een positieve injectie geen, ook omdat je elkaar meer te vertellen hebt door wat je gezamenlijk of individueel meemaakt.

Sign Up
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="305"]