Zo slaag je gemakkelijk voor het perfecte overhemd

Als man wil je er graag verzorgd uitzien en goed gekleed gaan. Je bent niet ongevoelig voor de laatste modetrends en bent op zoek naar een trendy overhemd dat jou de juiste uitstraling kan geven. Een overhemd kun je zowel op je werk als in je vrije tijd dragen. Overhemden zijn er dan ook in vele soorten en maten. Hoe weet je welk overhemd voor jou geschikt is? Hierna volgen een aantal weetjes zodat je perfect in staat bent om jouw unieke stijl te vinden!

De juiste fit

Zoveel verschillende typen mannen als er zijn, zoveel overhemden zijn er ook te vinden passend bij jouw lichaamsbouw of persoonlijke voorkeur. Zo kun je kiezen voor een slim fit overhemd of gaan voor een casual fit pasvorm. De slim fit valt smal en is getailleerder, volgt de contouren van je lichaam waardoor je figuur goed tot zijn recht komt. Als je meer van een wat losser, ruimvallend model houdt, dan is de casual fit een overhemd waarin je je zeker prettig voelt.

Voor de langere mannen zijn er ook trendy overhemden verkrijgbaar met mouwlengte 7, dat willen zeggen met een extra lange mouw. Deze overhemden zijn vaak ook extra lang en biedt de mannen die langer dan gemiddeld zijn, volop mogelijkheden om toch modieus en goed gekleed te gaan.

Gevoel voor stijl

Een overhemd is bij uiteenlopende gelegenheden te dragen. Bij een zakelijke vergadering of een plechtige familiebijeenkomst kies je een overhemd met een formelere look waarmee je eenvoudigweg de juiste uitstraling op het juiste moment creëert. Een een kostuum combineert perfect met een overhemd in uni kleur of met een streepje of verfijnd stippeltje.

In je vrije tijd of bij minder formele activiteiten kun je volop kiezen uit een groot aantal dessins. Een leuke en stoere ruit, modieus stippeltje, bloemenprint of strepen al dan niet in opvallende kleurcombinaties zorgen voor een hippe look.

Sign Up
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="305"]